Top kundeservice - 70 20 20 54

Levering 2-4 hverdage

Kun kvalitetsprodukter

Mobilepay - EAN - Faktura

Krise - Når faren bliver til en fantastisk mulighed

oprettet d. under Inspiration & tips

Krise - Når faren bliver til en fantastisk mulighed
Krise - Når faren bliver til en fantastisk mulighed

At udtrykke sig grafisk og anvende visuel kommunikation er blevet særdeles populært - i Danmark og over hele verden.

Som Neuland forhandler er vi stolte over at have det største sortiment i en fantastisk god kvalitet, og vi har i de seneste 4 år kunne levere dine bestillinger meget hurtigt.

På grund af den store efterspørgsel har produktionen imidlertid de sidste par måneder ikke kunne følge med, og det har betydet længere leveringstider til stor ærgrelse for mange. Vi har derfor været ude i nogle feberredninger for at vores kunder alligevel kunne have tuscher til deres arbejde.

Derfor har Neuland valgt at stoppe salget af de populære sæt med 13 og 5 tuscher. Udover dette har de også øjeblikkeligt begrænset udvalgtet fra over 50 farver til ovenstående 20 farver.

Det betyder desværre også at vores meget populære startsæt til grafisk facilitering blev stoppet, men vi har så udviklet et nyt sæt med de bedste af ovenstående farver, og derved fået vendt krisen til en ny mulighed, da denne pakke også indeholder de mest anvendte farver som normal blå. grøn og rød, så du som meget efterspurgt fra kunder kan tegne flotte dannebrog falg fremover.

Se de nye pakker ved at klikke her

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar