Top kundeservice - 70 20 20 54

Levering 2-4 hverdage

Kun kvalitetsprodukter

Mobilepay - EAN - Faktura

Om os

Peter Levinsen Future FactorFUTURE FACTOR HAR DET BEDSTE UDSTYR TIL BEDRE LÆRING OG VIDENSDELING - UDVIKLET AF PROFESSIONELLE TIL PROFESSIONELLE.

Det kalder vi LÆRINGSKUNST.  

Future Factor hjælper dig, som er konsulent, leder, facilitator, projekt- og teamleder, coach, underviser eller træner til at opnå dit fulde lærings-potentiale med materialer og uddannelser i topklasse.

Vi bestræber os på at kunne tilbyde dig de bedste værktøjer, således at din undervisning og facilitering bliver af høj standard og skaber den bedste læring. Vi samarbejder med verdens førende leverandører som NEULAND og METALOG og har også nogle egne udgivelser.

Vi er erfarne konsulenter, som gennem 20 år har samarbejdet med nogle af de bedste leverandører indenfor grafisk facilitering, teambuildingudstyr samt værktøjer til undervisning, coaching og facilitering.

Mission

Det er vores formål at finde den fremmeste viden i verden indenfor organisations- og ledelsesudvikling, facilitering, coaching, undervisning og træning og i en enkel form tilpasse denne til skandinavisk kultur. Vi søger kun produkter, der har den bedste kvalitet, og som giver de bedste resultater.