Top kundeservice - 70 20 20 54

Levering 2-4 hverdage

Kun kvalitetsprodukter

Mobilepay - EAN - Faktura

Support

Har du spørgsmål

Såfremt du har spørgsmål  eller noget du ønsker at få afklaret i forhold til Future Factor produkterne er du meget velkommen til at kontakte os direkte på:

Telefon: 70202054
E-mail:  info@futurefactor.dk

 

Vi har ingen bestemt kontortid, så ring uanset tidspunkt på dagen og ugen. Kan vi tage telefonen gør vi det uanset hvornår du ringer :-)

Ringer du og vi ikke kan tage telefonen, læg da venligst dit navn, en besked og et telefonnummer på vores telefonsvarer samt evt. e-mail: info@futurefactor.dk og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

 

Har du i øvrigt ideer eller forslag til andre typer af produkter, du mener kunne være relevante for future factor, vil vi også meget gerne høre fra dig.

 

Vores varer ligger på lagerhotel, så det er desværre ikke længere muligt at besøge os for at se varerne.  

Lej hjælp til design og strukturering af din event.

Har du brug for støtte i forbindelse med planlægning af større eller mindre workshops og events kan vi hjælpe dig med at strukturere dagen samt vejlede men hensyn til hvilke produkter der vil være bedst anvendelige i den situation som du beskriver. Vi kan hjælpe dig med at få deltagermaterialer, modeller, posters m.m. designet og trykt.

Vi har mere end 25 års erfaring i at gennemføre workshops og større organisationsudviklingsprojekter i danske og udenlandske virksomheder.

Du er meget velkommen til at få del i denne viden og erfaring til dit projekt.

 

Du kan også få en af vores facilitatorer til alene at gennemføre dagen/ne for din virksomhed /organisation eller I kan samarbejde om at gennemføre  det sammen. Alle facilitatorer har mange års erfaring med at strukturere, designe og gennemføre uddannelsesforløb, møder eller større events i hele Europa og de er vant til ”at give plads” til og samarbejde med andre.

 

Du kan få yderligere informationer om facilitering på www.acumen.dk