Top kundeservice - 70 20 20 54

Levering 2-4 hverdage

Kun kvalitetsprodukter

Mobilepay - EAN - Faktura

Kursus: Introduktion til aktiv læring / teambuilding

Oprettet d. under Kurser

Kursus: Introduktion til aktiv læring / teambuilding
Kursus: Introduktion til aktiv læring / teambuilding

Vores faciliteringsværktøjer fascinerer og glæder mange kursister med sin enkelhed og store effekt.

Du lærer med alle sanser og forbedrer dine kompetencer inden for teamsamarbejde, kommunikation, og ledelse, hviket giver en stejl læringskurve.

 

Indhold

Du kan se frem til, at vi ved hjælp af METALOGs kvalitetsværktøjer gennemgår en række spændende og udfordrende teambuildingsøvelser. Til at opsamle viden og refleksion arbejder vi kreativt og levende med store vægkort og visuelle medier, såsom Team Performance Modellen™.

Du deltager selv i øvelserne, således at du får ideer til at indarbejde aktiv læring i dit arbejde. Vi vil udvide din "værktøjskasse" når vi gennemgår læringsmetaforer og udvider dine evner til at iscenesætte målrettede læringsprojekter. Du lærer på en sjov og aktiv måde, så du kan se frem til en masse entusiastisk feedback og tips til. hvordan du kan overføre resultaterne fra team øvelserne til udvikling af daglige arbejdsopgaver og relationer.

Vi tager udgangspunkt i deltagernes personprofiler og indlæringsstile via 4MAT konceptet og som grundlag for hvordan du udvikler dit team anvender vi Teamflow Modellen,  så der er også et solidt teoretisk grundlag for dem som har præference for det.  

Skab synlighed om dit teams adfærd for at se, hvad der kan optimeres.

Vi gennemgår så mange som vi kan nå af følgende værktøjer: TeamNavigator, PerspActive, Colloboration Puzzle, Tower of Power, SysTeam, Team kvadrat, Pipeline, CommuniCards, Stackman og TeamBåndet.

Målgruppe:

Introduktionen i oplevelsesbaseret læring henvender sig til undervisere, konsulenter, facilitatorer , trænere , lærere – ja til alle med nysgerrig interesse i aktions- og erfaringsbaseret læring og hvordan den gennemføres i teams. Også velegent som inspiration til en Kick-off udviklingsdag etc. 

På workshoppen lærer du: 

* at arbejde med en lang række værktøjer og hvordan du sætter øvelserne op, gennemfører dem og hvordan du får deltagerne til at refleketere over resultaterne samt hvordan øvelserne kan overføres til dagligdagens opgaver

 

* at værktøjerne er meget fleksible, så det samme værktøj kan anvendes til mange forskellige områder og at værktøjerne kan iscenesættes til specifikke mål og dermed øge værdien

* at styre teamprocessen så læringen bliver optimeret

 

* at give feedback på en motiverende måde og hvordan energien fastholdes i løbet af dagen

* at anvende posters og grafiske modeller til at dokumentere viden og øge vidensdelingen i løbet af processen

Praktiske oplysninger

Dato og varighed:

Tirsdag den 16. april 2024 fra kl. 13.00 - 16.00

Sted:

 

Hafnia-Hallen

Julius Andersens Vej 6

2450 København SV

 

Facilitator:

Peter Levinsen

Prisen er:

Kr. 750,- ekskl. moms og inkl. enkle materialer og let forplejning

Deltagere på introduktionen får 10% rabat på køb af udvalgte Metalog teambuilding værktøjer i future factors webshop i de følgende 14 dage.

Tilmelding og betaling klik her


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar