Top kundeservice - 70 20 20 54

Levering 2-4 hverdage

Kun kvalitetsprodukter

Mobilepay - EAN - Faktura

Hvad tilbyder METALOG teambuilding øvelser og værktøjer?

Oprettet d. under Læringstemaer, Inspiration & tips, Tips og tricks

Hvad tilbyder METALOG teambuilding øvelser og værktøjer?
Hvad tilbyder METALOG teambuilding øvelser og værktøjer?

Future Factor har i en lang årrække været forhandler for Metalog træningsværktøjer i Skandinavien. 

Ud fra ønske om at være social ansvarlige får Metalog produceret værktøjerne på beskyttede værksteder for handicappede i Bayern i Tyskland, så hvert eneste værktøj er fremstiller i hånden og med stort hjerte, da tiden ikke er så afgørende som kvaliteten på det færdige produkt.

Så prøv at røre ved produkterne og få fornemmelsen af, hvordan træet er bearbejdet og slebet vedholdende og grundig med kærlig hånd.  

Hvilke fordele vil du ellers opleve med Metalog teambuilding øvelser og værktøjer?

Her får du 7 gode grunde:  

1. Autentiske læringssituationer

Langvarig teori er normalt vanskelig at fordøje. Metalog teambuilding værktøjer "oversætter" teoretiske begreber kommunikation, ledelse, teamwork, konfliktløsning, salg osv. til en læreroplevelse for alle sanser. 

2. Efterlade spor

Som underviser og facilitator vil vi gerne ændre noget og sætte spor i verden ved at hjælpe folk med at få indflydelse på at optimere arbejdsmiljø og arbejdssituationer. 
METALOG teambuilding øvelser og værktøjer hjælper dig med at skabe dyb læring med ægte følelser gennem livlige interaktioner. Moderne hjerneforskning understreger netop at den bedste læring sker ved at aktivere følelser. De bedste læringsmiljøer opnås via gode relationer mellem deltagerne, som tør at vise deres følelser. 

Det kan du sætte dit præg på!

3. Variation og spænding

Deltagerne vil have variation og spænding, fiasko og succes. Fra et neurobiologisk synspunkt har de brug for fyrværkeri til nervecellerne. Og det kan skabes med de samme værktøjer blot ved at skifte læringspositioner. Det kan være som deltager og fuld involveret i løsning af en opgave eller at være observatør på en opgave og give de øvrige deltagere feedback på øvelsen. 
Dette er ægte 3-D læring!

4. Spotlight på udfordringerne!

METALOG teambuilding øvelser og værktøjer skaber spontane, nye, uventede perspektiver og aha-effekter. Skjulte evner opdages, og velkendte ting ses fra et nyt perspektiv. Det kribler mellem ørerne, hvilket skaber nye muligheder for alle involverede!

5. Flere valg: den systemiske værktøjskasse

Du har en lang række valgmuligheder. Kombiner de mange værktøjer med de processer, som du behersker bedst. Hvert værktøj kan tilpasses til mange forskellige grupper og emner.

Skræddersy gruppedynamikken, som du foretrækker dem.
Der findes altid et godt værktøj til en hver situation!

6. Aktiv læring overgår passiv tale

At arbejde med grupper er udfordrende og undertiden meget stressende.

Amerikanske erhvervspsykologer grupperer aktiviteten ”arbejder med grupper” i samme stresskategori som flyveledere, der arbejder i et kontroltårn: lange strækninger med fuld koncentration - bare at give slip kan være farligt.
 

Samtidig har de banebrydende begreber inden for hjerneforskning og systemisk pædagogik vidst, at vi ikke kan "lære" nogen noget. 
Det eneste, vi kan gøre, er at skabe et "rum" for at folk kan lære selv. 
METALOG teambuiding øvelser og værktøjer skaber et rum, der også aflaster facilitatioren.
Scenen tilhører gruppen! 

7. Entusiastisk feedback

Dette er årsagerne til at deltagere og undervisere elsker METALOG teambuilding øvelser og værktøjerne. Gør deltagerne til dine fans, så de kommer tilbage.
Få vinden i ryggen med entusiastisk feedback!

Se en lang række af de gode værktøjer i vores video galleri til teambuilding. 

Eller beskrivelse og bestilling af værktøjerne i Future Factor webshoppen 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar