Top kundeservice - 70 20 20 54

Levering 2-4 hverdage

Kun kvalitetsprodukter

Mobilepay - EAN - Faktura

Workshop: Find ny retning med "Dit Personlige Kompas"

Oprettet d. under Kurser

Workshop: Find ny retning med

Workshop om visioner og målsætning - Hvilken vej vil du gå?

Hvad enten du står ved en skillevej i dit liv eller er i færd med at forberede dig på en strategisk visionsproces i din organisation, vil du kunne finde inspiration på denne værkshop.

Dit Personlige Kompas er en enestående metode til at finde retningsanvisning i tilværelsen. Hvad enten du er på udkig efter noget nyt, befinder dig i en overgangsfase eller er i færd med at afslutte et stadium i dit livsforløb.

Dit personlige kompas er et værktøj til:

  • AFKLARING af dine håb og drømme
  • FASTLÆGGELSE af dine behov, dine færdigheder og din situation
  • SYNLIGGØRELSE af dine personlige og faglige kompetencer
  • FASTSÆTTELSE AF MÅL for at opnå hvad du ønsker
  • UDARBEJDELSE af en handlingsplan for at realisere dine drømme

Indhold – hvad sker der?

Dit personlige kompas giver dig frirum til at gennemgå din fortid, skabe overblik over din nutid og derpå danne dig et billede af og lægge planer for en spændende fremtid.

 “If you can dream it, you can draw it, and you can do it.”

 

Som kursist kan du se frem til, at vi gennemgår arbejdsbogen ”Dit Personlige Kompas” og krydre gennemgangen med tegneteknik og andre inspirerende øvelser til at tænke kreativt og ud af boksen.

Arbejdsbogen består af syv grafiske skabeloner, hvori du kan beskrive, tegne eller lave en collage over dine tanker og idéer.

Gennem en blanding af fantasi og selvanalyse vil Dit Personlige Kompas hjælpe dig til at visualisere dine valgmuligheder og dermed træffe velfunderede beslutninger.

Udover at bruge Dit personlige kompas som dit eget personlige navigationsværktøj kan du med fordel bruge det som barometer for at se hvor du passer ind i dit team eller i din organisation.

Hvad enten du søger retningsanvisning i dit liv eller i din organisation, vil du kunne bruge Dit Personlige Kompas til at afstikke kursen hen imod den tilværelse du inderst inde ønsker!

Workshoppen skaber værdi, fordi:

* Dit Personlige Kompas er en enestående arbejdsbog der er bygget op over en række grafiske skabeloner, som gør opgaven i at udforske dig selv og din fremtid både sjov, let og meget dynamisk

*  Dit Personlige Kompas består af en blanding af personlig analyse, fantasi og strategisk planlægning, og med det arbejde du lægger i den, vil den hjælpe dig med at træffe kloge beslutninger om din fremtid – hvad enten det gælder dig selv og din familie eller dine karriereplaner.

*  Dit Personlige Kompas hjælper dig til at gøre det, som mange andre kun drømmer om. Vi får ofte tilbagemeldinger fra deltagere på tidligere workshops, som begejstret berette om, hvordan de ved at benytte arbejdsbogen er blevet stærkere på deres kompetencer, erfaringer og styrker og fået mod til at søge deres drømmejob og har fået det.

Praktiske oplysninger

Dato: Onsdag den 23. august 2023 kl. 9.00 - 12.00

 Sted:

Hafnia Hallen
Julius Andersens Vej 6,

2450 København

Facilitator:

Peter Levinsen

Prisen er:

Kr. 1.200 eksklusiv moms og inkluderer let forplejning og kaffe/the samt arbejdsbogen ”Dit Personlige Kompas” og nogle gode tuscher. 

Tilmeld dig her

 

Bemærk at vi også afholder kurset online - og til reduceret pris. Læs mere her. 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar