Top kundeservice

Levering 2-4 hverdage

Kun kvalitetsprodukter

Sikker betaling

bikablo® Visual Storytelling den 18. og 19. juni 2019 i Ballerup

Oprettet d. under Kurser

bikablo® Visual Storytelling den 18. og 19. juni 2019 i Ballerup
bikablo® Visual Storytelling den 18. og 19. juni 2019 i Ballerup

Vi har en plads tilbage, så vær hurtig!

 

Vores første bikablo® MasterClass i 2017 i grafisk dokumentation var en stor succes, og vi er glade for at fortsætte samarbejdet med bikablo® Akademie.

 

Denne gang slår vi dørene op til det normale 1. modul hos bikablo akademie: bikablo® Visual StoryTelling, og som er for alle, der allerede har deltaget i en todages grundlæggende træning i grafisk facilitering hos future factor og nu vil videreudvikle færdighederne som en Visual Facilitator.

  

 

”When people can see what they are doing their learning and

group analytical abilities take quantum leaps”.

– David Sibbet

 

      

Visual StoryTelling er for dig og alle andre, der .. 

 

.. står midt i udfordringen med at formidle komplekse faglige emner på en simpel måde der engagerer, skaber forståelse og accept. Du er leder, konsulent, politiker, underviser eller foredragsholder.

.. leder efter en tilgængelig og engagerende måde at præsentere budskaber, strategier og emner der skaber den nødvendige forståelse og accept.

 

Du bliver en visuel storyteller

 

Vi ved, at visual storytelling i stigende grad anvendes i organisationer for at optimere kommunikationen og samarbejdet og facilitere forandringsprocesser, så de bliver forstået og accepteret af alle, der er involveret.

 

Med dette todages kursus opnår du dette nye koncept til at præsentere komplekse og abstrakte emner. Hvert emne omdannes til en spændende billedfortælling, hvor synliggør emnerne på en meget engagerende måde.  På de to dage lærer du et væld af nye præsentationsmuligheder og strategier til storytelling.

 

Hvad kan du forvente? 

  

* Nye teknikker til at tegne figurer: Trin for trin lærer du at udtrykke følelser og præsentere situationer, og du kan forvente nye teknikker til at tegne figurer med udtryk og egne karakteristika.


* "Store billeder": Du lærer plakatdesign for at præsentere kompleks viden i et stort og tydeligt format.

 

* Proces-tegneserier: Du lærer at håndtere de grundlæggende elementer i at tegne tegneserier og lære at præsentere instruktioner, procedurer og processer som fortællende billedsekvenser.

 

* Fra indhold til design: Du lærer, hvordan du ændrer abstrakte data til dramatiske visuelle historier i en trinvis beskrivelse.

 

* Narrativ præsentation: Du lærer at omdanne præsentationer til livlige fortællinger, udvikle dramaturgien og så designe tegninger, der kan aktivere og involvere dine deltagere.

 

 

bikablo® akademie har været pioner inden for dette område de sidste 10 år, og du er hermed velkommen til at drage fordel af den store guldgruppe af erfaring.

 

Du har måske allerede stiftet bekendtskab med bikablo via deres bøger eller mødt bikablos trænere på IAF konferencen i København i 2013 – klik her for at se videoen derfra.

  

Praktis information og tilmelding: 

 

Kurset er organiseret af Future Factor og bikablo®  Akademie.

 

Facilitatorer:  Ramona Wultschner and Andrea Rawanschad fra bikablo® akademie.

 

Hver deltager modtager et eksemplar af official bikablo® StarterSet: en filt taske med 4 Neuland visualiserings tuscher og en 32 siders hæfte med basis bikablo visualiserings teknik.

 

Sprog: Kurset og præsentationer vil foregå på Engelsk.

 

Lokation: Hotel Lautruppark • Borupvang 2 • DK-2750 Ballerup. 

 

Dato og tid: 18. og 19. juni 2019 fra kl. 8.30 - 16.30.

 

Pris: DKK 9.500 plus moms og inkluderer fuld forplejning. Har du deltaget på vores grafisk faciliterings kursus opnår du 1.000 kr. i rabat, så prisen kun er kr. 8.500 + moms.

 

Først til mølle – kun 16 pladser

Dette er et intensivt kursus og der er derfor kun 16 pladser. Så det er først-til-mølle tilmelding, så registrer dig nu og betal fakturaen inden 15. april 2019. Kurset gennemføres ved 10 betalte tilmeldinger pr. 15. april 2019.  Pr. 11.5.2019 har vi 14 tilmeldinger. 

 

Klik her for tilmelding

 

 

              

 

 A few words on copyright and usage

The bikablo® technique and our training concepts are protected by copyright. As a participant in one of our trainings you acquire the right to use the imagery, drawing techniques and visualization methods you have learnt for your own work. 
Should you be interested in passing on the bikablo® technique to others or running training sessions based on the bikablo® training concept, please get in touch with us.


Kommentar(er) 2

 • Future Factor Administrator - Peter
  Future Factor Administrator - Peter http://futurefactor.dk

  Hej Ole Du vil være meget velkommen til den gode pris. Sæt kryds i fakturering ved tilmelding, så sender vi en faktura til dig med den reducerede pris. mvh Peter

  Svar

 • Ole Nielsen
  Ole Nielsen http://www.ledelse-medvilje.dk

  Har deltaget tidligere på grundlæggende træning

  Svar

Skriv din kommentar